Tuesday, April 05, 2005

Sourav Ganguly and E-Mail Forwards

These days there are innumerable forwards about Ganguly. But this one seems to be the most widespread virus..
All Indians are eagerly waiting to see Ganguly score a two digit number (or) stay on stumps atleast till a 2 Minute-Maggie gets completely cooked..

=======================================================
Best Seller by Ganguly: Back to the Pavillion in 2 minutes

- Shoiab Akhtar admits Ganguly is faster and quicker than him. "I haven't seen any one get out so fast. Man, I envy his speed. I am quick but he is quickest.", he says. "I think I should now cut my run up short when I bowl to him. Or else, he might be gone when I am half way thru my run up."

- Narain Karthikeyan to get some tips on Speed from Ganguly. His sponsorers have asked him to talk to the Prince of Kolkotta. They are also planning to endorse Ganguly.

-Dinesh Karthick confesses that his skills in getting ready and padded have improved a lot. As soon as Ganguly goes to bat, I know there is very little time in getting ready. "I must have broken world records a few times in this series" , says the Indian dimunitive wicketkeeper.Q: Any Guesses which is Ganguly's favorite movie? A:Gone in 60 seconds.

- Railways keen on Ganguly: Atleast we'll be having someone who comes (back) before time. This will help them improve the image with the Indian public.

Q: Which was the hottest place in B'lore Chinnaswami Stadium for the past few days?
A: The seat Ganguly was sitting in, while in the Pavillion.

- Ganguly to donate all his bats to charity. "I don't require a bat nowadays", said the Indian southpaw.

- Dravid's latest comment on Ganguly: "In the pavillion, there's God, and then there's Ganguly (always there)".
======================================================
5 marks question

Q: Which are the 5 ways to get the wicket of Ganguly?
Ans:
1) Bowl to rib cage. Ganguly jumps in his place. mistimes pull. Easy catch for short midwicket
2) Bowl good length outswinger. Easy catch to keeper/slip
3) Full length delivery at off stump. Easy catch for gully
4) Bowl short pitch outside offstump. Ganguly drags on to the stumps
5) Bowl a flighted delivery. Earlier Ganguly would hit sixes. Now he either gets bowled or stumped or catch to close in fielders
==========================================
Now some Recipe
Maggie in Two Minutes
Step 1:Boil one cup of water.
Step 2: As soon as Ganguly goes for batting, put the noodles in the boiled water and put the tastemaker.
Step 3: Stir till Ganguly is on field.
Step 4: As soon as Ganguly is back in pavilion, your noodles r ready to eat. This formula will definitely work 9 out of 10 times.
NOTE: To be on the safer side, stir till Ganguly is back to the dressing room. This is just to ensure that the Maggie is not half-cooked.
LO TAIYAAR MAGGIE!!!!
==========================================
1 Mark Questions (Answer in not more than 1 line)

1) What is common to a 100 mtrs race and Ganguly's innings?
Ans: They both last for the same time

2) How can u say "Get Out" to Ganguly politely?
Ans: Ask him to go to bat

3) If Rahul is "The Wall", what is Ganguly?
Ans: The hole in the wall

4) How can Ganguly save time everyday?
Ans: By not bothering to pad up

5) Who is the only cricketer who does not bat, bowl or field and yet plays international cricket?

Ans: no comments...

6) Why has Saurav Ganguly been recommended as the fielding coach for India after retirement?

Ans: No one else can provide catches as easily as Ganguly.
=======================================================
Come on Ganguly.... Relax..... Play your Game.. Dont worry about Nagma... The Gutka Guys are there to take care of her..
Sourav Ganguly and E-Mail ForwardsSocialTwist Tell-a-Friend

3 comments:

Sanjay said...

Nagma??

Arvind said...

my answer to that 5 mark question....

any 5 ways to get ganguly out?

1)bowl any ball
2)bowl any ball
3)bowl any ball
4)bowl any ball
5)bowl any ball

but the pity is that,we r making fun of a guy who is termed the "most sucessful indian captain" ever and the 3rd highest run getter in ODIs ,just after sachin and inzy.thats a pity

payalsh said...

Hi

Great News for Dada fans. Dada has been signed as a Brand Ambassador for Vyke – a leading Voip service provider.

Vyke has come with an exciting offer for Dada fans on this Diwali - Win a dinner-date with cricket legend Sourav Ganguly for Diwali and get $ 50 credit, call home for free with Vyke! https://www.vyke.com/sourav-ganguly.jsf

All the best